Lista svih TV kanala koji prenose utakmicu BiH - Crna Gora
Radio TNT - Za sve koji žele gledati BiH - Crna Gora - Facebook
Nakon zaključenja ugovora u banci, putem SMS poruke ćete biti obavješteni da je usluga aktivirana, za svaki prijavljeni račun posebno. Uz ovu obavijest vam se isporučuje i mPIN – šifra koju će koristiti prilikom potvrde plaćanja računa. Kako plaćam račune SMS porukom? Za svaki prijavljeni račun na kraju obračunskog perioda dobijate SMS obavijest o prispjeću računa, sa upisanim podacima: ime / prezime / naziv usluge / šifra usluge* / obračunski period / iznos za uplatu Usluga *Šifra usluge BH Line BHL BH Mobile BHM Bihnet BHN Moj Izbor MIZ Jedinstveni račun JED MojaTV MTZ Moja porodica MOP TopInternet TPI Nakon što primite račun (poštom ili elektronski), za njegovo plaćanje šaljete SMS poruku na servisni broj 061 11770, upisujući u tekst poruke šifru usluge koju plaćate, broj mjeseca za koji je izdat račun i mPIN. Npr., za plaćanje računa BH Line za mjesec mart poruka bi glasila: BHL 3 1234 Kako plaćam račune e-uplatnicom kroz aplikaciju mobilnog bankarstva? Ukoliko ste klijent Sberbank ili BBI banke i imate aktiviranu uslugu elektronskog/mobilnog bankarstva, možete plaćati račune BH Telecoma putem e-uplatnice, na način da Vam se u aplikaciju elektronskog /mobilnog bankarstva dostavljaju računi za korištene usluge BH Telecoma u obliku elektronske uplatnice, koja predstavlja unaprijed ispunjen nalog za plaćanje.
Instalacija će biti realizovana u skladu sa tehničkim mogućnostima. Koristim TV, a sada želim uključiti i internet i/ili telefon. Šta trebam uraditi? Potrebno je da podnesete zahtjev za željenu uslugu na neki od sljedećih načina: Mogu li odrediti koji će TV program biti dostupan mojoj djeci? Roditeljska zaštita je funkcionalnost koja podrazumijeva da se određeni kanali mogu uključiti u liste koje će se zabraniti ili sakriti iz liste svih kanala za ostale korisnike na Vašem računu.
Vijesti iz minute u minutu 24 sata dnevno - JAVNO.BA
Živim u pograničnom području. Kako mogu izbjeći prebacivanje na stranu mrežu? Kako bi izbjegli prebacivanje na strane mreže možete uraditi sljedeće: uključiti zabrane međunarodnih i roaming poziva na mobitelu podesiti ručno traženje mreže, te pri tome odabrati mrežu BH Mobile ili staviti strane mreže koje se „miješaju“ u popis zabranjenih mreža (forbidden networks list) ako Vaš mobitel podržava takvu mogućnost.
U kojem će roku biti uključena usluga interneta koju sam zatražio? Rok za uključenje usluge definisan je Opštim uslovima za pružanje telekomunikacijskih usluga, više informacija na linku. Kako mogu uključiti dodatne opcije za svoj internet? Dodatne opcije možete uključiti na sljedeće načine: Selim se, ali želim i dalje koristiti uslugu na novoj adresi. Šta trebam napraviti? Potrebno je da podnesete zahtjev za seobu priključka, a to možete uraditi: Koristim fiksni internet, a sada želim uključiti i TV i/ili telefon.
Unaprijeđene verzije GSM-a su: GPRS i EDGE mreža/usluga. Kada mobilni uređaj hvata ovaj tip mreže, najčešći indikator (u zavisnosti od modela do modela mobilnog uređaja) je oznaka “G”, “E” pored indikatora jačine signala. E skraćenica od EDGE protokola =2, 5G. 3G tehnologija pored usluga prijenosa govora i SMS poruka, nudi korisnicima usluge kao što su video poziv i još brži mobilni internet.
Šta poduzeti ako je SIM kartica izgubljena ili ukradena? U slučaju gubitka ili krađe SIM kartice možemo na Vaš zahtjev privremeno isključiti Vaš broj kako bi spriječili zloupotrebu iste. Za prijavu gubitka ili krađe SIM kartice pozovite 1444 i saopštite identifikacijske podatke. Koristim Ultra broj i ne mogu da pozivam određene brojeve, a imam kredit na Ultra računu? Provjerite u mobilnom uređaju da li je aktivna zabrana pozivanja prema B broju, i svakako je potrebno da korisnik B broja provjeri ima li aktivnih zabrana. Mobilni internet je jako spor? Provjerite u mobilnom uređaju koji je mrežni režim odabran: Samo 2G Samo 3G 2G/3G (automatskom povezivanje) 2G/3G/LTE (automatsko povezivanje) 2G ili GSM ( Global System for Mobile Communications) predstavlja standard koji omogućava prijenos govora i podataka, usluga kao što su SMS poruke i roaming.
(UŽIVO>>>>) Bosna i Hercegovina Crna Gora uživo gledaj 16
EON TV paketi - Gledaj tvoj omiljeni TV i Video klub sadržaj
Šta da radim? Provjerite postavke incoming i outgoing mail servera: incoming mail server: in. mail. bih. ba, outgoing mail server: out. Provjerite da li je uključena opcija „My outgoing server requires authentication“. Primio sam e-mail od BH Telecoma u kojem se traži da pošaljem svoje korisničke podatke: username i password. Da li sam dužan dostaviti te podatke? BH Telecom ni u kom slučaju neće tražiti od korisnika da dostavi svoje korisničke podatke. Ovakvi e-mailovi su zlonamjerni, nisu poslani od strane BH Telecoma i ni u kom slučaju niste dužni odgovarati na iste.
Na koji način mogu provjeriti popunjenost e-mail inboxa Zimbra? Potrebno je da nakon prijave na korisnički webmail Zimbra, strelicu miša pozicionirate u gornji, desni ugao ekrana – Vaše Ime i Prezime/Ime kompanije. Prikazat će Vam se postotak popunjenosti e-mail inboxa. Kako se zaštiti od hakerskih napada? Hakerski upad u vaš računar ovisi o: operativnom sistemu koji koristite, programima koje koristite, tome šta radite kada ste na internetu, samom računaru (hardveru). Naime, praksa među hakerima na internetu jeste korištenje računara koji je stalno spojen na internet kao „odskočna daska“ za daljnje napade.
Dobio sam veći račun od iznosa koji mi je pokazan kao potrošnja. Zašto? Prikazano stanje računa na portalu Moj BH Telecom, Moj BH Telecom aplikaciji, kroz SMS poruku sa broja 387611101 ili putem usluge Moj vodič je isključivo informativnog karaktera, te se ne može koristiti kao osnova za plaćanje računa. Bio sam u inostranstvu, zašto ne vidim potrošnju? Potrošnju ne vidite, jer prikaz ostvarenog saobraćaja u inostranstvu može kasniti od nekoliko dana do mjesec dana.
Gdje gledati utakmicu Crna Gora - Bosna i Hercegovina?
Nova Sport kanal | Telemach